Booking-Book your courses online

Här kan du boka våra kurser & utbildningar

Fysiska

I en lokal i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Vår ”Fysiska” Profylaxkurs sker i Stockholm, Malmö eller Göteborg. Alla våra klasser har samma innehåll. I alla våra klasser blandar vi teori, praktik och de olika övningarna som hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen och hur era roller skiljer sig åt.

Tid: 4h med grundaren Susanna Heli, barnmorska eller FUR-instruktör
Kostnad: 1795 kr / per par inkl. moms.

Vi erbjuder rabatt för psykosocialt och ekonomiskt utsatta grupper på 20% (intyg för båda krävs om du inte deltar som ensamstående).

Maila: info@fodautanradsla.se

Live online

Sänds in-real-time, så att du kan delta var i världen du än är!

Delta i vår ”LIVE ONLINE” profylaxkurs online i realtid! Detta innebär att du kan delta i en direktutsändning från ditt vardagsrum medan vi håller de fysiska klassen på en av våra orter! Du deltar i klassen från ditt eget hem, övar på alla övningar och verktyg tillsammans med deltagarna i lokalen. Instruktörerna talar direkt till dig genom kameran och svarar på alla dina individuella frågor i pauserna och efter kursen. Dessa sessioner är inte förinspelade videor!

Tid: 4h
Kostnad: 995 kr / per par inkl. moms

Privata

Privat kurs Online eller i ditt hem i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Vår ”Privata” Profylaxkurs online eller fysiskt. Kursen sker i ert hem i Stockholm, Malmö eller Göteborg och är 3-4 timmar lång beroende på behov av att ställa frågor och ta pauser. Vi specialanpassar kursen till era behov och frågor och blandar teori, praktik, och de olika övningarna som hjälper er att förstå mer om hur ni använder verktygen under förlossningen och hur era roller skiljer sig åt. Det stärker er både som födande och partner eller annan stödperson och gör er till ett oslagbart team.

Fysiskt i lokal Stockholm, Göteborg och Malmö

Tid: 4h i ert hem
Kostnad: 3495 kr / per par inkl. moms

Tid: 4h Zoom Online
Kostnad: 2495 kr / per par inkl. moms

Maila oss för en förfrågan: info@fodautanradsla.se

Digitala

En färdiginspelad digitalkurs så du kan gå kursen i din egen takt.

Vår ”Förinspelade digitala” Profylaxkurs I samarbete med Yogobe erbjuder vi vår färdiginspelade digitala profylaxkurs som undervisas av Susanna Heli som skrivit boken “Föda utan rädsla” och den innehåller alla de delar som våra fysiska profylaxkurs har. Ni får ta del av all vår grundläggande teori och kunskap om hur du eller ni kan använda de effektiva FUR-verktygen under värkarna. Ni får praktisk träning i de fyra FUR-verktygen och i hur partner eller annan stödperson  kan hjälpa på bästa möjliga sätt.

När man kommer in trycker man på “Gå kurs”. Då dyker det upp olika alternativ för att komma åt kursen. Du har tillgång till kursen i 12 månader.

Kostnad: 599 kr / per par inkl. moms

Gravidyoga

Ett unikt gravidyogakoncept med det bästa av två världar

Vi har plockat det allra bästa från gravidyogans värld för att möta de förändringar som sker i din gravida kropp. Du får traditionell gravidyoga, integrering av Föda utan rädsla-verktygen i kroppen, olika förlossningsförberedande positioner och djup avslappning i en och samma klass. Allt för att ge dig och ditt barn det ni behöver såsom smidighet, styrka, återhämtning och förlossningsförberedelse.

Fysiskt på plats i studion i Stockholm.

Tid: 90 min
Fysisk på plats i studion i Stockholm – 2 395 kr inkl. moms (4ggr halva priset).

Boka

 

Online live hemifrån. Du loggar in hemifrån och deltar via programmet Zoom. Som en bonus spelas live online klassen in så att du kan ta igen missad gång eller träna extra hemifrån.

Tid: 1h
Kostnad: 1495 kr inkl. moms (4 ggr halva priset)

Instruktôr

Bli FUR-instruktör och sprid trygghet

Vill du tillsammans med Föda utan rädsla hjälpa kvinnor och deras partners att återbygga tron till att kroppen kan föda? Då kan du bli en del av Föda utan rädsla och bli diplomerad instruktör och arbeta med vårt framgångsrika kurskoncept.

Kostnad: 10 500 kr + moms per person.

Doula

Bli FUR-doula och stärk tilliten

Vill du tillsammans med Föda utan rädsla hjälpa kvinnor och deras partners att återbygga tron till att kroppen kan föda? Då kan du bli en del av Föda utan rädsla och bli FUR-doula och arbeta med vår unika metod och våra framgångsrika verktyg.

Föda utan rädslas doulautbildning består av två block fördelade på två kurshelger. Kursen hålls av doulan, sjukgymnasten och författaren till boken och metoden ”Föda utan rädsla” Susanna Heli tillsammans med en barnmorska.

Kostnad:
7500 kr inkl. moms för båda helgerna

Omvardnadsmodell

Hands-on-stöd för en positiv förlossningsupplevelse

Det viktiga arbetet att skapa trygghet. Att skapa trygghet inför och under födandet är ett otroligt viktigt arbete. Inte bara stärker det kvinnans förmåga att hantera födandet, utan det ger också en positiv förlossningsupplevelse och förebygger trauman och sekundär förlossningsrädsla. Föda utan rädsla erbjuder en fortbildning och en instruktörsutbildning i vår omvårdnadsmodell, SAFE, som är ett arbetsredskap för att implementera stöd och minska stress och rädsla under graviditet och förlossning.

Prisexempel
10 500 kr + moms (3-4h)
17 500 kr + moms (5-8h)

Maila oss en förfrågan: info@fodautanradsla.se

Top