Andrea Nanda

Doula

Andrea Nanda

Andrea är en varm och erfaren doula, hon är specialutbildad inom Föda utan rädsla både som doula och som instruktör. Andrea är även gravidyogalärare och håller kurser i Föda utan rädslas gravidyoga samt leder vidareutbildningar inom gravidyoga. Hon är också småbarnsmamma till två söta barn och utbildad undersköterska med inriktning barn.
Andrea litar på kroppens inneboende kunskap och kraft och engagerar sig i att hjälpa till med olika typer av förberedelser inför förlossningen efter behov och önskemål. Hennes fokus ligger på att skapa trygghet och lugn genom stöd och förberedelser genom hela gravidresan. Andrea erbjuder även extra privata Fur-profylax kurser och Post-partum besök. Hon är även utbildad inom spinning babies med Jennifer Walker och oxytocin metoden med Kerstin Uvnäs Moberg.
Idag arbetar Andrea inom Föda Utan rädsla som doula, profylaxinstruktör och som gravidyogalärare.

Andrea tar även uppdrag på spanska och engelska.
Hon är även vår doula administratör och hjälper dig/er att hitta en doula som passar dina/era behov.

Maila till doula@fodautanradsla.se

Ida Åkerberg

Doula

Ida Åkerberg

är en varm och omstänskam småbarnsmamma, doula och FUR-instruktör som erbjuder privata FUR-profylaxkurser för dem hon ”doular”. Hon har studerat hälsa (fysisk och psykisk), anatomi och fysiologi samt träningslära på högskola. Ida tror starkt på kvinnans egen kraft att föda och hjälper henne att hitta denna kraft inom sig. Fokus ligger på att skapa trygghet och lugn samt att vara ett stabilt stöd för både kvinnan och partnern under förlossningen. Ida erbjuder även extra samtal både före och efter förlossningen.

foda utan radsla-Maria-Bermann-doula

Doula

Maria Bermann

är en varm och inkännande doula som idag har tre vuxna barn. Maria är också utbildad FUR-instruktör och erbjuder privata FUR-profylaxkurser för dem hon ”doular”. Hon har även gått en special utbildning inom oxytocinlära för läkaren och professorn Kerstin Uvnäs Moberg samt utbildning inom spinning babys metoden som bland annat hjälper bebisen att få en optimal position i livmodern. Maria integrerar sina övriga utbildningar i sitt doulande efter behov och önskemål. För Maria är det viktigt med ett individuellt bemötande och att utgå från de inre och yttre förutsättningar som varje person har. Med ett sådant stöd tror hon att alla kan hitta ett lugn och självförtroende i födandet. Maria är också dokumentärfilmare och tv-producent, och hon har lång erfarenhet av stresshantering och individuell coachning.

Hon tar uppdrag på engelska, ungerska och spanska. For a presentation in  English, Spanish or Hungarian please send an e-mail to info@fodautanradsla.se

Elin Andersson

Doula

Elin Andersson

är en glad och energifylld småbarnsmamma och doula. Elin är även utbildad Aktiv Baby instruktör och använder dessa övningar både innan och under en förlossning för att hjälpa bebisen att få en optimal position i livmodern och på så sätt hjälpa förlossningsförloppet framåt. Hon är också aktiv inom styrelsen för Odis  (Organisationen för doulor och förlossningspedagoger i Sverige). Hon värnar om tryggheten i födandet och har en stark tro på kvinnans kraft att föda. Hon tror mycket på att få göra informerade val för att födseln ska bli den bästa möjliga.

Hon tar även uppdrag på engelska.
For a presentation in  English please send an e-mail to info@fodautanradsla.se

Emelie Bergström

Doula

Emelie Bergström

är en varm och energigivande doula och är mamma till två små barn. Hon är specialutbildad inom föda utan rädsla –  metoden, både som doula och FUR-instruktör, där hon erbjuder privata profylaxkurser för dem hon doular. Emelie tror starkt på kvinnas inre kraft att föda fram ett barn. Att förbereda sig ordentligt, och att  få göra informerade val under förlossningen, ger goda förutsättningar till en positiv förlossningsupplevelse.

Ett stort fokus ligger på att vara ett stabilt stöd för både dig som födande och din partner för att skapa trygghet och lugn i födelserummet.

Top