Doula

Specialutbildade Föda Utan Rädsla doulor i Stockholm

Anlita ett professionellt stöd – ta hjälp av en av våra Föda Utan Rädsla-doulor under din förlossning. En doula i Stockholm hjälper dig och din partner eller annan stödperson att hålla rätt fokus, hela vägen. Hon har som enda mål att se till att ni är trygga – du som födande, du som partner (eller annan stödperson) och barnet.

En doula är ett unikt och kontinuerligt känslomässigt stöd innan, under och direkt efter förlossningen. Doulan har inget medicinskt ansvar utan fokuserar på den känslomässiga upplevelsen av att föda.

Våra doulor i Stockholm är alla utbildade i Föda utan rädsla-metoden av Susanna Heli.

Våra doulor har som enda mål att beskydda tryggheten och finnas med som stöd både för dig som föder och partner eller annan stödperson. Hon stöttar er igenom hela resan som det innebär att föda och påminner om verktygen och stödet. Hon hjälper er med enkla saker som sömn, vila och mat. Hon peppar dig och er att hitta tillbaka till tilliten och tron på att du kan föda.

Vi erbjuder både erfarna och nyutbildade doulor i och i närheten av Stockholm.

Erfaren Föda Utan Rädsla doula

Anlita en av våra erfarna doulor för att ge dig/er den absolut tryggaste upplevelsen. Många av våra erfarna doulor har jobbat många år och har gedigen kompetens och erfarenhet. Många har också andra special kompetenser och utbildningar. 

Läs om våra erfarna doulor här:

Nyutbildad Föda Utan Rädsla doula i mentorskap

Anlita en av våra utvalda nyutbildade doulor som går i vårt unika mentorskapsprogram. Det innebär att din/er doula har en mentor genom hela uppdraget, för att på så sätt vägleda doulan och garantera er kvalité och trygghet. Du/ni träffar ej mentorn men du/ni kan vara trygga att er nyutbildade doula får bra stöd och vägledning så att hen kan vara ett tryggt stöd för dig/er.

Gör en kostnadsfri förfrågan på en Doula i Stockholm nedan så återkommer vi till dig med ett förslag och lämplig Doula efter dina önskemål.

Skicka en förfrågan på en Doula i Stockholm

Kostnad för våra doulor i Stockholm:

Erfaren FUR-doula: 15 500 kr (inkl. moms) 
Nyutbildad FUR-doula: 8 500 kr (inkl. moms)

Maila oss för en förfrågan:

Top