Doulor
congrats on your pregnancy

Gravid! Du har kommit helt rätt

Att vara gravid och föda är en naturlig och fysiologiskt väl utforskad process. Kunskaperna om den känslomässiga dimensionen av födandet, är däremot inte lika välkända, och inte lika integrerade i förlossningsvården i praktiken.

Utifrån konkreta kunskaper om hur känslor och fysiologi samverkar under födandet, kan Föda Utan Rädsla-metoden ge er en förlossningsupplevelse som är näst intill magiskt stärkande. Vi finns till för att hjälpa er, ert barn och andra närvarande att uppleva en känslomässigt trygg och kärleksfull förlossning tillsammans. En positiv gravid- och förlossningsupplevelse kan förändra och berika livet för hela familjen, livet ut.

För det är ni värda!

heart

Metoden

Förbered er för en känslosam förlossning
Födandet är en naturlig och kraftfull process som väcker starka känslor – både positiva och negativa. Föda Utan Rädsla-Metoden gör det enklare för dig att hantera stress och rädsla som kommer upp under graviditeten, arbeta fokuserat med stöd av din partner och andra, och hitta din inneboende förmåga att föda.

Metoden

Böcker

Läs boken och förstå sambanden!

Vi har flera böcker för olika målgrupper! Vi har den populära boken ”Föda utan rädsla” för dig som är gravid och väntar barn. Boken för föräldrar finns även på engelska och heter då ”Give Birth Without Fear”. Vi har även versionen för vården ”Trygg förlossning” där vår omvårdnadsmodell förklaras.

Böcker

Profylaxkurser

Lär dig andas och förbered förlossningen
Vi hjälper dig och din partner eller annan stödperson att fokusera rätt – hela vägen. Vi ger en unik praktisk träning under våra profylaxkurser i hur ni tillsammans kan ha rätt fokus hela vägen fram till födseln av ert barn så att ni blir bästa tänkbara team inför förlossningen.

Profylax

Doulor

Ta hjälp av ett proffs!

En doula är ett unikt och kontinuerligt känslomässigt stöd innan, under och direkt efter förlossningen. Hon stöttar er känslomässigt igenom hela resan som det innebär att vara gravid och föda föda och påminner om verktygen och stödet. Vi erbjuder Doulor i Stockholm

Doula

Top